Jednání 7.2.2017

Tohoto dne proběhlo na MěÚ jednání vedení města – ing. Orság, ing. Oborný, paní Kameníčková, SCOLARESTU – regionální ředitelka paní Šafaříková, Barancová, Moučková, obou ředitelek mateřských škol a zástupců nespokojených rodičů. Byl vyhodnocen posudek nutriční terapeutky paní Kyselé, kterou si zvolili rodiče. Byl předložen SPOTŘEBNÍ KOŠ – (výkaz potravin). Zjištěno, že spousta zeleniny je mražené, i když nám předtím paní Šafaříková tvrdila, jak vaří z čestvých surovin, bez glutamátů.. Dále zjištěno, že některé komodity jsou špatně zatříděné.. Opět vypracován z naší strany posudek – porovnání jídelních lístků se spotřebním košem – příloha v záhlaví.

Ze zápisu z jednání vyplývá, že společnost SCOLAREST má nutričního terapeuta, ale žádný není registrovaný v rejstříku nutričních terapeutů. Dle našich informací je toto také pochybení, protože na 1.ZŠ se připravují bezlepková a bezmléčná dieta, a tyto diety mají být pod drobnohledem  r e g i s t r o v a n é h o  nutričního terapeuta.

Ze zápisu dále vyplývá, že byl proveden průzkum jedním panem učitelem na 1.ZŠ a žáci jsou spokojeni.. zápis 7.2.     porovnání jídelníčku se spotř. košem      spotřební koš leden 17

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.