Jednání 20.2.2017

Další jednání pokračovalo opět s vedením města – Ing. Orságem, Ing. Káňovou, Ing. Oborným, paní Kameníčkovou – vedoucí odboru, SCOLARESTU – regionálním ředitelem provozu Jiřím Karmazínem, paní Šafaříkovou, Barancovou, Moučkovou, IT technikem a výživovou poradkyní, paní ředitelkou MŠ Nádražní a nespokojenými rodiči.

Neochota pana Karmazína jednat s rodiči malých strávníků byla tak veliká, že musela zasáhnout a zklidnit emoce paní místostarostka ing. Káňová.

Až jsme jako rodiče přišli na to, že „projezené suroviny“ dětmi vlastně neodpovídají hodnotám „výkazu spotřebního koše“, byli jsme upozorněni na to, že došlo k SYSTÉMOVÉ CHYBĚ ve Scolarestu, tu již opravili a vše se již počítá správně..

Byly navrženy ze strany města tzv. „stravovací komise“ z řad rodičů, abychom se přesvědčili o tom, že je jídlo chutné a není přece co řešit..

Byl předložen posudek nutriční terapeutkou Scolarestu, paní Knápkovou o tom, jak je jídelní lístek na březen JIŽ PODLE NOREM. Při důkladném přečtení ale shledáváme, že paní Knápková neví, kolik je tam zeleniny, některé věci nemůže posoudit, nezná normy a předpokládá, že „domácí moučník“ pro děti ve školkách ke svačině si Scolarest peče sám. To se ale paní Knápková hodně plete, jelikož je to „domácí moučník“ ze sáčku, plný éček… – viz zpráva o návštěvě kuchyně v měsíci březnu…

zapis_20_02_2017_rodice

vyjádření NT Scolarestu – J.Knápková

přípis paní Kameníčkové

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.